Lunteren

Dorpsstraat 88
6741 AN Lunteren
Tel: 0318-481666
Meer info »

Hema

1e Verkoopmedewerker (M/V)


HEMA

HEMA is de bekendste, snelst groeiende en leukste retailer van Nederland, met filialen in Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk. Wekelijks ontvangen wij meer dan vier miljoen bezoekers in ruim 440 winkels. Meer dan 10.000 collega’s zorgen ervoor dat we het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen leuker en makkelijker maken. Gewone dingen bijzonder maken zit onze medewerkers in de genen, van winkelvloer tot distributiecentrum en van bakkerij tot hoofdkantoor. Met onze bijzondere eenvoud staan we dicht bij onze klanten en midden in de maatschappij.

Functie-inhoud
Een HEMA filiaal leiden is topsport. Je moet veel gevoel hebben voor mensen, dat is logisch. Maar je bent ook de bezielde aanvoerder van een pittig team. En je zoekt doorlopend naar commerciële kansen. Durf jij het aan? En wil je samen met je filiaalmanager meebouwen aan de verdere groei en zijn/haar functie waarnemen bij afwezigheid? Dan zoeken we jou!

Je bent mede verantwoordelijk voor een goed functionerende winkel. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd tip-top uitziet en dat de bestellingen op orde zijn. Je mensen weten wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer voor de korte en langere termijn.

Wat breng je mee?
Retailervaring is mooi meegenomen en je hebt al ervaring in het aansturen en coachen van mensen. Natuurlijk houd je rekening met wat klanten willen en ben je gespitst op kansen en verbeteringen. Jouw commercieel inzicht is meer dan goed. Je durft je medewerkers aan te spreken op hun verantwoordelijkheid en zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer.

Wat bieden wij?
We bieden je een open en eerlijke werkomgeving voor 32 – 40 uur per week waarin je jezelf kunt zijn en alle kansen krijgt je talent te ontwikkelen. Uiteraard mag je van ons prima arbeidsvoorwaarden verwachten.

Lijkt het je wat? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV psa@europahave.nl.